g15

Realisaties

Hieronder kan je enkele van onze herstellingen bekijken via voor- en na afbeeldingen.

Realisaties

Bij Cellfix wordt je herstelling tot in de puntjes verzorgt. alle onderdelen en schroeven worden correct terug gemonteerd. Ook nadat het toestel herstelt is zorgen we voor dat ietsje meer. Jouw toestel wordt stijlvol beschermt tot het opgehaald wordt. Verder voorzien wij nog een kleine attentie in de verpakking.

Realisaties Herstellingen Cellfix Veurne

Realisaties Herstellingen Cellfix Veurne

Heel tof om mijn toestel zo verzorgd terug te krijgen. Ik geloofde eerst niet dat het mijn toestel was tot de Technieker mij vertelde dat hij mijn smartphone een grondige reinigingsbeurt gegeven had. Standaardprocedure zo bleek. Mooie verpakking en de balpen met touchfunctie die ik er gratis bijkreeg gebruik ik regelmatig! TOP!!!
Annick Paternostert
Realisaties Herstellingen Cellfix Veurne

Samsung Galaxy Tab 10.1

Het scherm van deze Samsung Tablet was gebroken na een val. Cellfix herstelde het toestel in 18 minuten!

IMG_8658

iPhone 11

Deze iPhone had op zich geen schade maar de screenprotector wel. Bij Cellfix kan je uiteraard terecht voor screenprotectors, hoesjes en andere accesoires. Cellfix plaatst alles voor u. 

IMG_8667

iPhone XR

Deze iPhone XR liep al voor de 2de keer schade op. Gebarsten touchscreen en een kapot display die grotendeels zwart bleef met verticale strepen. Cellfix verving het scherm met een origineel exemplaar en voegde ontbrekende onderdelen van de vorige herstelling toe.

IMG_8537

iPad 6e generatie

Deze iPad 6e generatie werd hersteld door Cellfix Veurne met de nodige precisie en met originele onderdelen.

Samsung Galaxy S20FE

Het scherm van deze Samsung Galaxy s20FE vertoonde barsten en het display bleef zwart. Cellfix stuurde de eigenaar op pad met een zo goed als nieuw toestel.

Realisaties Herstellingen Cellfix Veurne

iWatch series 3 44mm

Deze Apple iWatch liep schade op bij een val van de fiets. Cellfix ging onmiddlijk aan het werk om dit horloge te herstellen. 

Huawei Y6

Deze Huawei Y6 begon glassplinters in de vingers achter te laten waarop de eigenaar naar Cellfix kwam. Cellfix zorgde voor een nieuw glad scherm van originele kwaliteit.

IMG_8516

iPad 5e generatie

Deze iPad 5e generatie had barsten rond de Homebutton en  werd hersteld door Cellfix Veurne met de nodige precisie en met originele onderdelen.

wil jij ook een herstelling?

Aarzel niet en contacteer ons!